Persoonlijk coach, trainer, TCM massagetherapeut en begeleider

  • Personal coaching sinds: 2012
  • TCM massagetherapie sinds: 2011
  • TCM health qigong (bewegende meditatie en ademhaling) sinds: 1996
  • Specialismen: Burn-out preventie en herstel, natuurlijk energie- en stress-management, authentiek persoonlijk leiderschap, psychosomatische klachten, persoonlijke vitaliteit en veerkracht
  • Karakteristiek: Eerlijk, open, nuchter, onderzoekend, verbindend, mensgericht, doel- en resultaatgericht
  • Motto: Eenvoud, compassie en ontspanning = key
    “Kaizen”: Duurzame ontwikkeling in kleine stapjes
  • Werkgebied: Rotterdam e.o.
 

Anton-Hulst_profile

Visie

Als persoonlijk coach, massagetherapeut, trainer en begeleider help ik mensen om ideeën, gevoel, gedrag en manifestatiekracht meer op één lijn te brengen. En dit te integreren in het dagelijkse doen en laten. Sleutelwoorden hierin zijn: harmonie, zuiverheid, ontwikkeling en focus (zowel van binnen, als naar buiten).

Ik draag graag bij aan jouw persoonlijke vitaliteit en veerkracht, op alle denkbare niveaus. Ik vind het interessant om praktische vragen en oplossingen concreet en behapbaar te maken. Zodat je er in jouw eigen dagelijkse praktijk goed mee uit de voeten kunt, met alle voordelen van dien.

Door mijn begeleiding begrijp je de context van je persoonlijke situaties beter en ontdek je meer manieren om daar effectief op te kunnen anticiperen. Dit zorgt voor meer persoonlijke vrijheid, veerkracht, eigenheid en vitaliteit (fysiek, emotioneel en mentaal).

NieuweDag: Natuurlijk Ontspannen Ontwikkelen

“Mensen kennen mij als een gevoelsmens en een denker, maar ook als iemand die gelooft in leren en ontwikkelen door te doen. Verkennen, experimenteren en met gevoel nog eens verder kijken en luisteren naar de mogelijkheden die zich aandienen. Dat is hoe ik graag beweeg en ook hoe ik anderen graag bijsta.”

Achtergrond

Anton is oprichter van NieuweDag en actief als persoonlijk coach, trainer en begeleider. Hij is internationaal geregistreerd NLP Master Practitioner (neuro-linguïstisch programmeren) en een communicatie-professional met meer dan 15 jaar ervaring in zowel profit-, als non-profit organisaties.

Daarnaast is Anton gediplomeerd shiatsu-therapeut en geregistreerd practitioner in TCM (traditional Chinese medicine). In die lijn is hij sinds 1996 ook enthousiast beoefenaar en nog steeds ‘eeuwig student’ in qigong, bij diverse leraren in binnen- en buitenland.

Gecombineerd met ‘westers medische basiskennis’ op hbo-niveau, en het regelmatig volgen van gerelateerde training en bijscholing, vormt dit naast continu groeiende praktijkervaring een ruime basis om vanuit meer perspectieven te kunnen reflecteren. Een gezonde dosis inleving, toewijding, humor en compassie ‘doet de rest’.

 

Shiatsu-massage-therapie-NieuweDag_2021

“Waar woorden richting kunnen geven, is het vooral de ruimte ertussen waar beweging ontstaat.”