NieuweDag: Praktijk voor coaching, acupressuur, qigong en combinaties

NieuweDag is een praktijk voor coaching, acupressuur, qigong en combinaties gericht op gezondheid en ontwikkeling van focus, impact, rust en balans. Dit alles 100% op natuurlijke wijze, vanuit je eigen kracht, beweging en perspectief. Daarom het motto van NieuweDag; “bewust gezond ontwikkelen”.

NieuweDag is in 2011 als concept en pilot opgezet en verder ontwikkeld door Anton Hulst. Sinds 2014 is NieuweDag ook als bedrijfsvoering geregistreerd bij de KvK en sindsdien gaan ontwikkelingen verder.

“Na je jeugd en eventuele studie(s) wil je in de kracht van je leven kunnen presteren, op top-niveau, in over-drive bouwend aan een groeiende basis. Eventueel met een partner, kinderen, carrière, sociale contacten én een optimaal leven. Je bent de dobber waar jouw leven op drijft… en wil graag ook nog wat ontspannen.”

Bij NieuweDag kun je op diverse manieren het beste in jezelf naar boven halen. Alle activiteiten zijn gericht op het bewust gezond ontwikkelen van eigen mogelijkheden en voorkeuren, op verschillende niveaus. Dit gericht op professionals, ondernemers en particulieren die:

  • nog weleens voorbij gaan aan hun eigen conditie(s), talent en voorkeuren
  • tegen klachten, kwalen, of obstakels aanlopen en vrijer willen bewegen
  • niet direct de tijd, drive, of middelen hebben voor aparte trainingen, of trajecten
  • veel dingen het hoofd bieden en daarom meer focus, impact, rust en balans nastreven
  • het gevoel hebben dat ze (veel) meer uit hun gezondheid, relaties, of uit hun werk kunnen halen
  • zelf meer verschil willen maken voor een ‘nieuwe dag’ in hun leven

Hoewel een leven niet zomaar in taartpunten te verdelen is, wordt de focus bij trajecten en losse sessies vaak wel gelegd bij één of enkele focusgebieden (zie afb.). De impact en uitwerking, van die beweging, vloeit daarna vaak bijna vanzelf over in eventuele andere thema’s.